Netbet

0
6176

Η Netbet μπορεί να ιδρύθηκε το 2013, αλλά λειτουργούσε με διαφορετικό brand name από το 2001. Έχει μεγάλη εμπειρία στον χώρο του ιντερνετικού στοιχήματος και στην Ευρώπη το όνομα της είναι πολύ δημοφιλές. Στη χώρα μας λειτουργεί νόμιμα υπό το ΑΦΜ της Love 2 Celebrate Limited και αδειοδότηση Μάλτας (MGA). Η πλατφόρμα της μετά την ανανέωση και την νέα σχεδίαση που έγινε, είναι πολύ εύχρηστη και φιλική προς τους παίκτες, με ωραία γραφικά και πολύ καλή κατηγοριοποίηση, για να βρίσκετε εύκολα και γρήγορα αυτό που ψάχνετε. Ένα ακόμα σημαντικό «ατού» της Net bet είναι το Live Betting, στο οποίο υπάρχει μία τεράστια γκάμα αγώνων καθημερινά σε όλα τα αθλήματα, με πληθώρα αγορών και την πλατφόρμα της Sb Tech να προσφέρει live στοίχημα υψηλής ποιότητας.

Στη Netbet θα βρείτε καινοτόμες προσφορές* εφόσον γίνεται μέλος της, ενώ η πληθώρα αγορών σε όλα τα αθλήματα, είναι ένα ακόμα στοιχείο που θα σας αφήσει απόλυτα ευχαριστημένους. Τα Ασιατικά Χάντικαπ είναι αυτά που κάνουν την διαφορά στη Netbet αι προσφέρει ανταγωνιστικές αποδόσεις. Επίσης, θα βρείτε τους δημοφιλέστερους τρόπους συναλλαγών, με απόλυτη ασφάλεια και αξιοπιστία. Μάθετε τα πάντα για τη Netbet στο αναλυτικό Review που ετοίμασε η ομάδα του StoiximaView!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

* 21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας
Πως κάνω εγγραφή στην Netbet

Ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στη Netbet είναι εξαιρετικά απλός. Αρχικά, θα πρέπει να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της στοιχηματικής, www.netbet.gr και να πατήσετε αριστερά στην οθόνη, το πορτοκαλί κουμπί «Εγγραφή». Θα μεταφερθείτε στην πλατφόρμα εγγραφής και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με λίγα απλά βήματα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε ορθά τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία Γέννησης, Αριθμό και Οδό κατοικίας, Νομό, Πόλη, Ταχυδρομικό Κώδικα, Αριθμό κινητού τηλεφώνου, email) και να πατήσετε στο κουμπί αποδοχής πολιτικής προστασίας κεφαλαίων, αφού βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους Γενικούς Όρους.

Η διαδικασία θα διαρκέσει μόλις λίγα λεπτά, ενώ το μόνο που θα χρειαστεί να προσέξετε, είναι τα στοιχεία που θα συμπληρώσετε να είναι απολύτως ορθά, για να μπορούν να εξακριβωθούν στη συνέχεια ως αληθή στη διαδικασία ταυτοποίησης του λογαριασμού σας. Σε διαφορετική περίπτωση ενδέχεται να αντιμετωπίσετε πρόβλημα και δεν αποκλείεται να τεθεί φραγή στον λογαριασμό σας αν δεν μπορέσετε να προχωρήσετε στην ταυτοποίηση του.
Ταυτοποίηση Netbet

Η διαδικασία ταυτοποίησης λογαριασμού στη Net bet όπως και σε όλες τις υπόλοιπες στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην χώρα μας, είναι απλή υπόθεση, αρκεί να ακολουθήσετε τα βήματα που θα σας υποδειχθούν και να προσκομίσετε τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται. H διαδικασία είναι συγκεκριμένη και πρέπει να ακολουθηθεί ο τρόπος που προβλέπεται από την νομοθεσία, ώστε ο λογαριασμός να θεωρηθεί ενεργός και έγκυρος.

Θα σας ζητηθούν συγκεκριμένα έγγραφα, που θα δείτε παρακάτω, τα οποία μπορείτε να αποστείλετε είτε μέσω της εκάστοτε στοιχηματικής πλατφόρμας, να τα ανεβάσετε δηλαδή σε συγκεκριμένο πεδίο από το μενού, είτε σε συγκεκριμένη διεύθυνση email που θα σας υποδειχθεί.

Έγγραφα ταυτοποίησης (Ένα από τα τρία ακόλουθα)

Αστυνομική ταυτότητα (δύο όψεις)
Διαβατήριο
Δίπλωμα οδήγησης

Αποδεικτικά κατοικίας (Ένα από τα τρία ακόλουθα)

Λογαριασμός ΔΕΚΟ (κοινής ωφέλειας) στο όνομά σας. Π.χ. ρεύματος, τηλεφώνου, κινητού, ίντερνετ κλπ, που να έχει εκδοθεί εντός των τελευταίων τριών μηνών.
Εκκαθαριστικό εφορίας τελευταίου έτους.
Βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ (εκδίδεται από ΔΟΥ ή ΚΕΠ).
Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από ΚΕΠ, Δήμο ή Αστυνομικό Τμήμα
Κατάσταση τραπεζικού λογαριασμού (bank statement) ή επίσημου εγγράφου από τράπεζα που αποστέλλεται ταχυδρομικά στην κατοικία σας (η κατάσταση λογαριασμού που ζητάτε εσείς από τα γκισέ είναι διαφορετική και συνήθως δεν γίνεται αποδεκτή)

Netbet Mobile

Με το netbet mobile έχετε όλες τις δυνατότητες της επίσης εξαιρετικής Desktop έκδοσης στην οθόνη του κινητού σας, χωρίς κολλήματα και χρονοτριβές. Η Νετμπετ έχει μεριμνήσει το παιχνίδι από κινητό να γίνει απλή και εύκολη υπόθεση, για να απολαμβάνετε το παιχνίδι κάθε στιγμή δίχως καθυστερήσεις. Με την εξαιρετική mobile πλατφόρμα της νετβετ, μπορείτε να παίξετε στοίχημα από το κινητό ή το τάμπλετ σας, όπως θα παίζατε και από τον υπολογιστή σας, χωρίς την παραμικρή αλλαγή, καθώς είναι συμβατή με λογισμικά Android και iOS. Το παιχνίδι από κινητό είναι κανόνας πλέον και η Netbet έχει επενδύσει σε αυτό για να είναι απόλυτα ευχαριστημένα τα μέλη της.
Netbet App

Το Netbet App είναι ακριβώς η εφαρμογή που χρειάζεστε για να παίξετε στοίχημα από όπου και αν βρίσκεστε, είτε από κινητό είτε από το τάμπλετ. Η Netbet είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις που υπάρχουν πλέον στην εποχή μας και δημιούργησε ένα πολύ εύχρηστο App για παιχνίδι σε φορητές συσκευές. Το Netbet App είναι καλοσχεδιασμένο και λειτουργεί χωρίς τα ενοχλητικά… κολλήματα της οθόνης και καθυστερήσεις στην τοποθέτηση των στοιχημάτων, που ειδικά στο live betting είναι εξαιρετικά σημαντικό τα στοιχήματα να τοποθετούνται εντός λίγων δευτερολέπτων.

Κατεβάζετε το Netbet App είτε για συσκευές iOS είτε για Android και είστε έτοιμοι να απολαύσετε όλες τις δυνατότητες που σας χαρίζει η εφαρμογή, για παιχνίδι από φορητές συσκευές. Για να κατεβάσετε την εφαρμογή για iOS ή Android, θα χρειαστεί να εκκινήσετε τη διαδικασία εγκατάστασης μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης της πλατφόρμας, όπου θα σας εμφανιστεί μήνυμα στο πάνω μέρος της οθόνης για να κατεβάσετε το App. Με λίγα απλά βήματα το Netbet Mobile App θα εγκατασταθεί στο κινητό ή το τάμπλετ σας και είστε έτοιμοι για να μπείτε στο παιχνίδι.
Στοιχήματα Netbet

Στην Netbet θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα αγορών και επιλογών από όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, τόσο σε pregame όσο και σε live αγορές, ενώ διαθέσιμα είναι και τα Ασιατικά χάντικαπ που κάνουν την διαφορά. Το μενού και η κατηγοριοποίηση των αθλημάτων ανά χώρα και κατηγορία, καθιστά εξαιρετική την εμπειρία κάθε παίκτη που αποφασίζει να εμπιστευθεί την ποιοτική και αξιόπιστη Netbet.

Στο ποδόσφαιρο, θα βρείτε εκατοντάδες αγορές για στοίχημα, με επιλογές για γκολ, κόρνερ, κάρτες, σκόρερ, combo bets σε γκολ, συνδυαστικά στοιχήματα σε σημεία και γκολ, αλλά και ειδικά στοιχήματα, όπως οφσάιντ, φάουλ κτλ. Οι αποδόσεις είναι ανταγωνιστικές. Θα βρείτε το εργαλείο Bet Maker*, όπου μπορείτε να συνδυάσετε πολλά γεγονότα από το ίδιο ματς. Στο μπάσκετ θα βρείτε εναλλακτικά σύνολα πόντων μπάσκετ, εναλλακτικά χάντικαπ και πολλές ακόμα επιλογές, όπως αντίστοιχα και στο τένις και όλα αυτά με Ασιατικά Χάντικαπ. Υπάρχουν διαθέσιμες αγορές σχεδόν για όλα τα αθλήματα ανά τον κόσμο.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Netbet Live Betting

Στο Live Betting της Νετβετ οι αγορές είναι πάρα πολλές και αξίζει να δοκιμάσετε τις δυνατότητες της στοιχηματικής, που διαθέτει μια από τις καλύτερες πλατφόρμες για ζωντανό στοίχημα. Με εκατοντάδες επιλογές ανά γεγονός, εύχρηστο μενού και καλοσχεδιασμένη σελίδα, θα σας επιτρέψει να βρείτε εύκολα και χωρίς το αθλητικό γεγονός που ψάχνετε και να τοποθετήσετε άμεσα το στοίχημα σας. Οι αποδόσεις είναι ανταγωνιστικές, ενώ υπάρχει η επιλογή για cash out* ή για να δημιουργήσετε δελτίο με πολλαπλές επιλογές από το ίδιο γεγονός, με το Bet Maker*. Έτσι μπορείτε να έχετε τον έλεγχο των δελτίων σας σε πραγματικό χρόνο. Επίσης, προσφέρει πληθώρα επιλογών και στα ασιατικά χάντικαπ στο live στοίχημα.
Ειδικά στοιχήματα Netbet

Η Netbet όπως αναφέραμε και παραπάνω προσφέρει χιλιάδες αγορές σε όλα τα αθλήματα, όμως δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά και προσφέρει αγορές για οτιδήποτε υπάρχει στην επικαιρότητα. Μπορείτε να βρείτε αγορές για στοίχημα Πολιτική σε πολλές χώρες του κόσμου, για Στοίχημα σε μουσικά βραβεία και όχι μόνο, σε μεγάλα ραντεβού σε μαχητικά αθλήματα, βελάκια (darts), μηχανοκίνητα αθλήματα και οτιδήποτε σχεδόν υπάρχει στον αθλητικό κόσμο.
Εξυπηρέτηση πελατών Netbet

Η Netbet υστερεί στο κομμάτι του customer support, καθώς το Live Chat που είναι βασικό εργαλείο για την εξυπηρέτηση των μελών, δεν λειτουργεί όλη την ημέρα, ενώ πολλές φορές είναι εκτός λειτουργίας και υπάρχει μεγάλη ουρά αναμονής. Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με τη netbet είναι μέσω τηλεφώνου, μέσω Email ή μέσω μηνύματος μέσα από την πλατφόρμα της στοιχηματικής. Δεν υπάρχει 24ώρη εξυπηρέτηση και σίγουρα είναι σημαντικό μείον αυτό για μια τόσο δημοφιλή στοιχηματική.

Τρόποι επικοινωνίας Netbet:

Live Chat
E-mail (epikoinwnia@netbet.gr)
Τηλέφωνο (211 198 4446)
Μήνυμα Λογαριασμού

Netbet Συναλλαγές

Στη Net bet θα βρείτε τους πιο δημοφιλής και ασφαλής τρόπους για να πραγματοποιήσετε τις συναλλαγές σας. Μπορείτε να κάνετε κατάθεση με κάρτες Visa και Mastercard, με έμβασμα από τραπεζικό λογαριασμό, με Revolut, με Paysafecard, αλλά και με το ηλεκτρονικό πορτοφόλι Viva Wallet. Στα αρνητικά ότι δεν υπάρχει διαθέσιμος τρόπος κατάθεσης με Skrill και Neteller. Η ελάχιστη κατάθεση ανέρχεται μόλις στα 10€ και τα χρήματα πιστώνονται άμεσα στον λογαριασμό σας. Σημειώστε ότι για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε ανάληψη, θα πρέπει να έχετε κάνει κατάθεση με τον ίδιο τρόπο συναλλαγής και ο λογαριασμός να είναι ταυτοποιημένος και έγκυρος.
Ελάχιστη και Μέγιστη Ανάληψη Netbet

Στην Netbet μπορείτε να κάνετε ανάληψη ανά πάσα στιγμή, καθώς το ελάχιστο δυνατό ποσό ανάληψης ανέρχεται μόλις στα 10€. Για να αποσύρετε τα χρήματα σας σε κάρτες, θα χρειαστούν συνήθως από μια έως τρεις μέρες. Στα ηλεκτρονικά πορτοφόλια ο χρόνος που απαιτείται είναι πολύ λιγότερος και συνήθως μέσα σε λίγες ώρες, έχετε τα χρήματα στον λογαριασμό σας.

Υπευθυνο παιχνίδι στη Netbet

Η Netbet υποστηρίζει το υπεύθυνο παιχνίδι, έχοντας εναρμονιστεί απόλυτα με τους κανονισμούς του Ρυθμιστεί Εμπορικής Επικοινωνίας. Κάθε παίκτης θα πρέπει να γνωρίζει ποια είναι τα όρια του και αν δεν μπορεί ο ίδιος να βάλει όρια, μπορεί να ζητήσει βοήθεια. Η Netbet θέλει να προστατέψει τους παίκτες που δεν ελέγχουν τα όρια τους και για αυτό διαθέτει χρήσιμα «εργαλεία» για μπορέσουν να βάλουν ένα… μέτρο στο παιχνίδι τους. Υπάρχει η δυνατότητα ορίων κατάθεσης και χρονικών περιορισμών που τίθενται στον λογαριασμό, εφόσον το επιθυμεί ο παίκτης. Μπορείτε να ορίσετε το ημερήσιο ποσό που επιθυμείτε να παίξετε ή το εβδομαδιαίο ή το μηνιαίο, ενώ υπάρχει και η επιλογή του αυτο-αποκλεισμού.

Netbet Προσφορές*

Η Netbet ανά τακτά χρονικά διαστήματα προσφέρει δώρα* στα μέλη, αλλά δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα λόγω του Κανονισμού Εμπορικής Επικοινωνίας (ΦΕΚ/Β/1368). Εκτός από τις προσφορές* που θα βρείτε στο περιβάλλον της, μπορείτε να απολαύσετε στοιχήματα με δυνατότητα Cash Out*, combo boost στα παρολί*, αλλά και την καινοτομία add2bet*, όπου μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον αγώνες σε δελτία που έχουν τοποθετηθεί ήδη. Οι καινοτομίες στην Netbet δεν σταματούν ποτέ και μια δοκιμή θα σας πείσει.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γιατί να παίξω στη Netbet

Οι λόγοι για να δοκιμάσει κάποιος την Netbet είναι πολλοί. H πλατφόρμα της είναι εξαιρετικά εύχρηστη και λειτουργεί εξαιρετικά και σε φορητές συσκευές, καθώς έχει δοθεί μεγάλο «βάρος» για την σωστή λειτουργία της mobile έκδοσης και του Netbet Mobile App. Η ασφάλεια και η αξιοπιστία είναι κάτι που εγγυάται καθημερινά η Netbet και οι συναλλαγές είναι απόλυτα ασφαλείς. Θα βρείτε καθημερινά πληθώρα αγορών από όλα τα αθλήματα, με Ασιατικά χάντικαπ τόσο σε pregame όσο και σε live αγορές. Οι καινοτομίες όπως το Bet Maker* και το add2bet* κάνουν τη νετβετ να ξεχωρίζει.

Εύχρηστη ιστοσελίδα, σύγχρονο mobile App
Πληθώρα αγορών σε pregame και live γεγονότα
Ασιατικά Χάντικαπ
Cash Out* και Bet Maker υπηρεσίες
Πολλές προσφορές* για τα μέλη της
Εγγύηση και αξιοπιστία

Συχνές Ερωτήσεις
Πως ανοίγω λογαριασμό στη Netbet

Επισκεφθείτε την σελίδα της, πληκτρολογώντας www.netbet.gr, και θα σας εμφανιστεί η αρχική σελίδα που θα έχει δύο επιλογές «Είσοδος» ή «Εγγραφή» στα αριστερά της οθόνης. Εσείς επιλέγετε το πορτοκαλί κουμπί «Εγγραφή» και έπειτα θα μεταφερθείτε στην πλατφόρμα που θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας. Ακολουθήσετε τα απλά βήματα που αναφέρονται, για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας και να δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας.
Πως βάζω το στοίχημα μου στη Netbet

Εφόσον έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφής σας, μπορείτε να επιλέξετε άμεσα ένα από τα εκατοντάδες αθλητικά γεγονότα και να στοιχηματίσετε σε πληθώρα αγορών. Ορίστε το ποσό που θέλετε να στοιχηματίσετε, δείτε το δελτίο σας και πατήστε στο πράσινο κουμπί «Στοιχηματίζω». Η τοποθέτηση του δελτίου είναι τάχιστη χωρίς κολλήματα.
Πως παίζω από το κινητό στη Netbet

Αφού πληκτρολογήσετε στον περιηγητή του κινητού (browser) ή του τάμπλετ σας το www.netbet.gr, θα μεταφερθείτε αυτόματα στον ιστότοπο της στοιχηματικής. Εκεί, θα βρείτε διαθέσιμες όλες τις λειτουργίες και τις διαθέσιμες αγορές, όπως και στη Desktop έκδοση. Παίζετε στοίχημα ακριβώς όπως θα παίζατε και από τον υπολογιστή σας, απλά το κάνετε από την οθόνη της φορητής συσκευής σας από όπου και αν βρίσκεστε.
Πως κάνω κατάθεση στη Netbet

Η κατάθεση στην νετβετ γίνεται εύκολα και γρήγορα. Αρκεί να πατήσετε στο πράσινο κουμπί «κατάθεση» πάνω δεξιά, για να μεταφερθείτε αμέσως στη σελίδα με τους διαθέσιμους τρόπους συναλλαγών. Επιλέξτε το τρόπο που σας ταιριάζει και συμπληρώστε στο αντίστοιχο πεδίο, το ποσό που επιθυμείτε και έπειτα επιλέξτε κατάθεση. Τα χρήματα θα πιστωθούν άμεσα στον λογαριασμό σας και είστε έτοιμοι να μπείτε στην δράση.
Πως κάνω ανάληψη στη Netbet

Αφού πατήσετε στο υπόλοιπο του λογαριασμού σας και εμφανιστεί η καρτέλα που δείχνει το ποσό που βρίσκεται στον λογαριασμό σας, επιλέγετε το κουμπί «Ανάληψη», συμπληρώνοντας τον τρόπο συναλλαγής που επιθυμείτε και το ποσό που θέλετε να αποσύρετε. Το αίτημά σας θα καταχωρηθεί άμεσα και αφού γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι, το ποσό θα εμφανιστεί στον λογαριασμό σας, έπειτα από κάποιες ώρες ή μέρες, ανάλογα τον τρόπο ανάληψης που επιλέξατε.
Πως κάνω ταυτοποίηση στη Netbet

Θα πρέπει να υποβάλλετε συγκεκριμένα έγγραφα που θα σας ζητηθούν, είτε μέσα από το μενού της Netbet (πλατφόρμα), είτε μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που ορίζει η εκάστοτε στοιχηματική. Ανεβάστε εύκολα και γρήγορα τα έγγραφα σας, ταυτοποιήστε άμεσα τον λογαριασμό σας και το παιχνίδι μπορεί να αρχίσει άμεσα.
Πως μπορώ να επικοινωνήσω με τη Netbet

Το τμήμα εξυπηρέτησης της netbet, είναι διαθέσιμο συγκεκριμένες ώρες και σίγουρα σε αυτό το κομμάτι υστερεί σημαντικά έναντι του ανταγωνισμού. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τέσσερις συγκεκριμένους τρόπους. Μέσω live chat το οποίο δεν είναι διαθέσιμο 24/7 όμως, μέσω E-mail (epikoinwnia@netbet.gr), μέσω τηλεφώνου και με Μήνυμα Λογαριασμού.
Πως βάζω όρια στοιχηματισμού στη Netbet

Πατήστε στο βασικό μενού την επιλογή «Ο Λογαριασμός μου» και έπειτα μεταφερθείτε στην επιλογή «Προστασία παίκτη». Εκεί, μπορείτε να βάλετε όρια στον λογαριασμό σας, είτε ημερήσια, είτε εβδομαδιαία, είτε μηνιαία, είτε να κάνετε και αυτό – αποκλεισμό.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

* 21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας