Stoiximan

0
798

Η Stoiximan μπορεί να χαρακτηριστεί δικαίως ως η κορυφαία ελληνική στοιχηματική πλατφόρμα, καθώς από την στιγμή που έκανε την εμφάνιση της το 2012, προσπαθεί να κάνει συνεχή βήματα προόδου και δικαίως έφτασε στην κορυφή των προτιμήσεων του ελληνικού κοινού. Δεν βρέθηκε τυχαία εκεί, καθώς η πλατφόρμα της είναι προσαρμοσμένη 100% στις ανάγκες των Ελλήνων παικτών και για αυτό αγαπήθηκε τόσο γρήγορα. Λειτουργεί νόμιμα στην χώρα μας, υπό την Kaizen Gaming International Ltd και είναι αδειοδοτημένη στην Μάλτα και ελέγχεται από την ρυθμιστική Αρχή MGA.

Η ασφάλεια και η αξιοπιστία είναι αδιαμφισβήτητα χαρακτηριστικά της Stoiximan και για αυτό έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του ελληνικού κοινού. Θα βρείτε τους δημοφιλέστερους τρόπους συναλλαγής, ανταγωνιστικές αποδόσεις, ασιατικά και εναλλακτικά χάντικαπ, combo bets και ένα από τα κορυφαία live betting της αγοράς, ενώ δεν θα μπορούσε να μην γίνει ιδιαίτερη αναφορά και στο φοβερό Stoiximan App για κινητά και τάμπλετ. Δείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την στοιχηματική στο αναλυτικό review που ετοίμασε η ομάδα του StoiximaView.

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA
Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | Συχνή Συμμετοχή: Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας
Πως κάνω εγγραφή στη Stoiximan

Δεν διαφέρει ιδιαίτερα ο τρόπος εγγραφής σε σχέση με τις υπόλοιπες στοιχηματικές, καθώς πρέπει να ακολουθήσετε συγκεκριμένα βήματα. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.stoiximan.gr και θα σας εμφανιστεί η καρτέλα, εισόδου ή εγγραφής. Εσείς επιλέγετε το κουμπί «Εγγραφή» και έπειτα επιλέγετε τον τρόπο εγγραφής που επιθυμείτε. Μπορεί να γίνει και μέσω των προφίλ σας στα social media, αλλά και με τον παραδοσιακό τρόπο με το email σας.

Στην περίπτωση που θέλετε να κάνετε εγγραφή με το email, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα τέσσερα απλά βήματα στη συνέχεια. Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε ορθά τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία Γέννησης, Αριθμό και Οδό κατοικίας, Νομό, Πόλη, Ταχυδρομικό Κώδικα, Αριθμό κινητού τηλεφώνου) και να πατήσετε στο κουμπί αποδοχής πολιτικής προστασίας κεφαλαίων, αφού βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους Γενικούς Όρους.
Ταυτοποίηση Stoiximan

Η διαδικασία ταυτοποίησης στη στοιχημαν είναι εύκολη υπόθεση, όπως άλλωστε και στις περισσότερες στοιχηματικές. Η νομοθεσία προβλέπει συγκεκριμένη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν τα νέα μέλη των στοιχηματικών μετά την εγγραφή τους, προκειμένου να ταυτοποιήσουν τον λογαριασμό τους και να έχουν όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει η πλατφόρμα δίχως περιορισμούς.

Θα πρέπει να υποβάλλεται συγκεκριμένα έγγραφα που θα δείτε παρακάτω, είτε μέσα από το μενού του Stoiximan, στην κατηγορία «Προφίλ» και έπειτα «Διαδικασία Ταυτοποίησης». Εκεί στα αντίστοιχα πεδία, μπορείτε να ανεβάσετε τα έγγραφα σας. Η διαδικασία είναι σύντομη και απλή, αλλά θα πρέπει να προσέξετε, τα στοιχεία που θα συμπληρώσετε να είναι σωστά, για να μπορούν να εξακριβωθούν ως αληθή στη διαδικασία ταυτοποίησης του λογαριασμού σας.

Έγγραφα ταυτοποίησης (Ένα από τα τρία ακόλουθα)

Αστυνομική ταυτότητα (δύο όψεις)
Διαβατήριο
Δίπλωμα οδήγησης

Αποδεικτικά κατοικίας (Ένα από τα τρία ακόλουθα)

Λογαριασμός ΔΕΚΟ (κοινής ωφέλειας) στο όνομά σας. Π.χ. ρεύματος, τηλεφώνου, κινητού, ίντερνετ κλπ, που να έχει εκδοθεί εντός των τελευταίων τριών μηνών.
Εκκαθαριστικό εφορίας τελευταίου έτους.
Βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ (εκδίδεται από ΔΟΥ ή ΚΕΠ).
Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από ΚΕΠ, Δήμο ή Αστυνομικό Τμήμα
Κατάσταση τραπεζικού λογαριασμού (bank statement) ή επίσημου εγγράφου από τράπεζα που αποστέλλεται ταχυδρομικά στην κατοικία σας (η κατάσταση λογαριασμού που ζητάτε εσείς από τα γκισέ είναι διαφορετική και συνήθως δεν γίνεται αποδεκτή)

Stoiximan Mobile

Όταν το 2019 η Stoiximan βραβεύτηκε ως η καλύτερη εταιρία διεθνώς για mobile στοίχημα και καζίνο (Mobile Operator of the Year – EGR Awards 2019), δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά για το Stoiximan mobile. Είναι από τα καλύτερα της αγοράς, με απίστευτες ταχύτητες, δίχως κολλήματα, διαθέτει εξαιρετικό live streaming και η περιήγηση σας στο mobile stoiximan θα είναι μια μοναδική εμπειρία. Όλες οι υπηρεσίες και οι δυνατότητες που υπάρχουν στην desktop έκδοση, μπορείτε να τις απολαύσετε και στο stoiximan mobile. Το παιχνίδι δεν σταματά από όπου και αν βρίσκεστε, με ανταγωνιστικές αποδόσεις, ασιατικά χάντικαπ και εκατοντάδες αγορές ανά γεγονός.
Stoiximan App

Η Stoiximan έχει δώσει μεγάλη σημασία στο App για κινητές συσκευές και δεν είναι υπερβολή να πούμε, ότι ίσως είναι το κορυφαίο της αγοράς. Δεν υπάρχει το παραμικρό κόλλημα στην εφαρμογή, όλα γίνονται πολύ γρήγορα, με τον χρόνο να είναι πολύτιμος ειδικά στο live betting. Κατεβάζετε το Stoiximan App είτε για iOS είτε για Android ανάλογα την συσκευή σας και είστε έτοιμοι να απολαύσετε όλες τις δυνατότητες του κορυφαίου App της Stoiximan.

Υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετήσετε το στοίχημα σας με φωνητική εντολή, να διαγράψετε μια επιλογή απλά με το κούνημα του κινητού σας ή να παίξετε άμεσα ένα στοίχημα, με την επιλογή speed bet, όπου κρατάτε παρατεταμένα πατημένη την απόδοση που επιθυμείτε από κάποιο γεγονός και συμπληρώνεται άμεσα το ποσό για να τοποθετήσετε το στοίχημα σας. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα θα έχετε ποντάρει την επιλογή που επιθυμείτε. Ακόμα μια εξαιρετική υπηρεσία που προσφέρει η stoiximan είναι αυτή της τοποθέτησης στοιχήματος με φωνητική εντολή Talk n’ Bet. Η στοιχημαν φροντίζει να βελτιώνει συνεχώς με αναβαθμίσεις την εφαρμογή της και να την εμπλουτίζει με νέες δυνατότητες.

Στοιχήματα Stoiximan

Στη Stoiximan μπορείτε να βρείτε πληθώρα επιλογών και αγορών από όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, για να τοποθετήσετε τα στοιχήματα σας. Η κατηγοριοποίηση των αθλημάτων ανά χώρα και κατηγορία, κάνει την πλατφόρμα της Stoiximan να ξεχωρίζει, καθώς μπορείτε να βρείτε εύκολα και απλά ότι ψάχνετε. Υπάρχει μεγάλη γκάμα επιλογών για κάθε αθλητικό και όχι μόνο γεγονός.

Στο ποδόσφαιρο, θα βρείτε χιλιάδες αγορές για στοίχημα, με επιλογές για γκολ, κόρνερ, κάρτες, σκόρερ, combo bets σε γκολ, συνδυαστικά στοιχήματα σε σημεία και γκολ και πιο… ψαγμένα στοιχήματα όπως, για το αν υπάρξει δοκάρι, για συνολικές προσπάθειες προς την εστία και άλλα πολλά. Στο μπάσκετ θα βρείτε εναλλακτικά σύνολα πόντων μπάσκετ, εναλλακτικά χάντικαπ μπάσκετ, εναλλακτικοί πόντοι ομάδων μπάσκετ, πόντοι παικτών και άλλες πολλές επιλογές, όπως αντίστοιχα και στο τένις.

Την μεγάλη διαφορά όμως για την Stoiximan, την έκαναν τα Ασιατικά χάντικαπ που εισήγαγε στο μενού της, τόσο σε pregame όσο και σε live αγορές. Οι αποδόσεις είναι από τις καλύτερες της αγοράς και η Stoiximan καινοτομεί συνεχώς, για να προσφέρει στα μέλη της την κορυφαία εμπειρία παιχνιδιού. Φυσικά, θα βρείτε όλα τα αθλήματα που υπάρχουν προς στοιχηματισμό, από βόλεϊ μέχρι κρίκετ.
Stoiximan Live Betting

Η στοίχημαν κάνει την διαφορά και στο κομμάτι του Live Betting, το οποίο είναι από τα πληρέστερα της αγοράς, με εκατοντάδες επιλογές ανά γεγονός. Το κυριότερο όμως, είναι ότι η σελίδα είναι καλοσχεδιασμένη και πολύ εύχρηστη, για να μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα την αγορά που ψάχνετε δίχως χρονοτριβές. Οι αποδόσεις είναι ανταγωνιστικές, υπάρχει η δυνατότητα για cash out* αλλά και για να βλέπετε τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα σε live streaming. Όλα αυτά δίχως το παραμικρό… κόλλημα, με τα στοιχήματα να τοποθετούνται αστραπιαία, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για το live στοίχημα. Ο χρόνος είναι πάντα σύμμαχος στο ζωντανό στοίχημα.
Ειδικά στοιχήματα Stoiximan

Η stoiximan εκτός από την πληθώρα στοιχηματικών αγορών που προσφέρει σε όλα τα αθλήματα, έχει πολλά special bets από τα μεγαλύτερα events στον κόσμο. Θα βρείτε αγορές για την Eurovision, για τα βραβεία Όσκαρ, για τις Χρυσές Σφαίρες, για το Νόμπελ, για εκλογές και οτιδήποτε προκύπτει στην επικαιρότητα. Φυσικά δεν λείπουν τα στοιχήματα για την Χρυσή Μπάλα ή το Χρυσό Παπούτσι. Αν είστε λάτρεις αυτών των στοιχημάτων, θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τις αγορές που προσφέρει η στοιχημαν.
Εξυπηρέτηση πελατών Stoiximan

Η Stoiximan διαθέτει ένα από τα καλύτερα customer support, με πολλούς τρόπους επικοινωνίας και σίγουρα ένα θα ταιριάζει στις ανάγκες σας. Είναι διαθέσιμος πάντα ένας εκπρόσωπος για να σας εξυπηρετήσει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, προκειμένου να δοθεί λύση σε όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίσετε.

Τρόπο επικοινωνίας Stoiximan:

Live Chat
E-mail (support@stoiximan.gr)
Τηλέφωνο (2111 983005)
Viber
WhatsApp
Inbound Calls: 08:00 – 23:00
Υπηρεσία Call Back (10:00 – 22:00), όπου δηλώνετε το τηλέφωνό σας και σας καλούν δωρεάν οι υπάλληλοι της πλατφόρμας.

Stoiximan Συναλλαγές

Οι δημοφιλέστεροι τρόποι συναλλαγών βρίσκονται στη… φαρέτρα της στοιχημαν, όπου θα βρείτε σίγουρα έναν που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Μπορείτε να κάνετε κατάθεση με κάρτες Visa και Mastercard, με έμβασμα από τραπεζικό λογαριασμό, IRIS, Viva Spot, Paysafecard, την νέα υπηρεσία Stoiximan Cash καθώς και με τα πιο δημοφιλή ηλεκτρονικά πορτοφόλια Skrill, Neteller και Viva Wallet. Η ελάχιστη κατάθεση είναι μόλις από 1€. Σημειώστε ότι για να πραγματοποιήσετε κάποια ανάληψη, θα πρέπει να έχετε καταθέσει με τον ίδιο τρόπο συναλλαγής. Η ασφάλεια και η αξιοπιστία είναι δεδομένες στη Stoiximan.
Ελάχιστη και Μέγιστη Ανάληψη Stoiximan

Στη stoiximan υπάρχει μεγάλη ευελιξία στις αναλήψεις, για να αποσύρετε το κεφάλαιο σας, με όποιον τρόπο σας εξυπηρετεί, αρκεί φυσικά να έχετε κάνει με τον ίδιο τρόπο κατάθεση. Η ελάχιστη ανάληψη είναι 30€ σε κάρτες και με τραπεζική μεταφορά, ενώ στα ηλεκτρονικά πορτοφόλια η ελάχιστη ανάληψη είναι μόλις 10€. Οι χρόνοι αναλήψεων έχουν μειωθεί σημαντικά και μπορείτε σε κάποιες περιπτώσεις, να έχετε τα λεφτά στον λογαριασμό σας μέσα σε λίγα λεπτά. Σημειώστε ότι οι τυπικοί χρόνοι είναι από 1-3 εργάσιμες σε κάρτες και εντός 24 ωρών σε ηλεκτρονικά πορτοφόλια.
Υπευθυνο παιχνίδι στη Stoiximan

Η Stoiximan προωθεί το υπεύθυνο παιχνίδι και σέβεται τους παίκτες που εμπιστεύονται τα χρήματα τους. Κάθε παίκτης θα πρέπει να γνωρίζει ποια είναι τα όρια του και αν δεν μπορεί ο ίδιος να βάλει όρια, μπορεί να ζητήσει βοήθεια. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν χρήσιμα εργαλεία που προσφέρει η στοιχηματική, για να βάλουν όρια οι παίκτες. Ποια είναι αυτά;

Ένα εργαλείο και πολύ δημοφιλές, είναι τα όρια καταθέσεων που μπορούν να βάλουν οι ίδιοι παίκτες στον λογαριασμό τους. Τα όρια αυτά μπορούν να περιορίσουν τα ποσά καταθέσεων ανά ημέρα, εβδομάδα ή μήνα. Τέλος, όσοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και δεν μπορούν να το ελέγξουν, μπορούν να ζητήσουν εθελοντικό αποκλεισμό από τον λογαριασμό τους.
Stoiximan Προσφορές*

Η Stoiximan προσφέρει πολλές επιβραβεύσεις* στα μέλη της ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αλλά δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα λόγω του Κανονισμού Εμπορικής Επικοινωνίας (ΦΕΚ/Β/1368). Εκτός από τις καθημερινές προσφορές* που υπάρχουν, στη Stoiximan μπορείτε να απολαύσετε καινοτόμες ιδέες που προσφέρονται για τα μέλη της, καθώς διατίθεται cash out*, live streaming, καθημερινά αγώνες χωρίς γκανιότα (*Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες), ενώ εξακολουθούν να υπάρχουν οι κλασικές προσφορές*, με ενίσχυση στα παρολί*, «λευκή» επιστροφή*, «παρολίγο*» αλλά και ένα… «καλωσόρισμα» στα νέα μέλη της.

Φυσικά, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τα καθημερινά «missions» της Stoiximan, όπου αν ολοκληρώσετε τις αποστολές σας, σας περιμένουν δώρα*.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Γιατί να παίξω στη Stoiximan

Οι λόγοι να παίξει κάποιος στην Stoiximan είναι πάρα πολλοί, καθώς είναι η κορυφαία στοιχηματική της χώρας μας. H πλατφόρμα της είναι πολύ εύχρηστη, η ασφάλεια και η αξιοπιστία είναι κανόνας, το mobile και το App είναι τα καλύτερα της αγοράς και οι αποδόσεις είναι ανταγωνιστικές, ενώ υπάρχουν καθημερινά αγώνες χωρίς γκανιότα (*Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες).

Εύχρηστη ιστοσελίδα, κορυφαίο mobile App
24/7 τμήμα εξυπηρέτησης, με ποικιλία στα «κανάλια» επικοινωνίας
Πολλοί αγώνες με Live Streaming
Live Betting με μεγάλη γκάμα στοιχημάτων και Cash Out*
Πολλά ειδικά στοιχήματα (πολιτική, διασκέδαση, βραβεία)
Συναλλαγές με Paysafe, e-Wallets, ebanking και κάρτες
Πολλές καινοτόμες προσφορές
Πλατφόρμα προσαρμοσμένη στις ανάγκες του Έλληνα παίκτη

Συχνές Ερωτήσεις
Πως ανοίγω λογαριασμό στη Stoiximan

Επισκεφθείτε την σελίδα www.stoiximan.gr, και θα σας εμφανιστεί η καρτέλα που θα έχει δύο επιλογές «Είσοδος» ή «Εγγραφή». Εσείς επιλέγετε το κουμπί «Εγγραφή» και έπειτα επιλέγετε τον τρόπο εγγραφής που επιθυμείτε. Μπορεί να γίνει και μέσω των προφίλ σας στα social media, αλλά και με τον παραδοσιακό τρόπο με το email σας. Στην περίπτωση που θέλετε να κάνετε εγγραφή με το email, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα τέσσερα απλά βήματα στη συνέχεια. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας ορθά βήμα βήμα σε ό,τι σας ζητηθεί και στην συνέχεια θα φτάσετε στην ολοκλήρωσε της εγγραφής σας.
Πως βάζω το στοίχημα μου στη Stoiximan

Εφόσον έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα χιλιάδες αθλητικά γεγονότα και να στοιχηματίσετε σε μια αγορά της αρεσκείας σας. Μόλις επιλέξετε την αγορά που θέλετε, θα εμφανιστεί στα δεξιά της οθόνης το δελτίο, όπου θα σας ζητηθεί να ορίσετε το ποσό που θέλετε να στοιχηματίσετε και έπειτα πατήστε το κόκκινο κουμπί που γράφει «Στοιχημάτισε».
Πως παίζω από το κινητό στη Stoiximan

Πληκτρολογείτε στον περιηγητή του κινητού ή του τάμπλετ σας www.stoiximan.gr και θα μεταφερθείτε αυτόματα στον ιστότοπο της στοίχημαν. Είναι διαθέσιμες όλες οι λειτουργίες, όπως και στο Desktop. Παίζετε στοίχημα ακριβώς όπως θα παίζατε και από τον υπολογιστή σας, αλλά έχετε την δυνατότητα να τοποθετήσετε στοιχήματα με την υπηρεσία Talk ‘n Βet, δηλαδή με την φωνή σας.
Πως κάνω κατάθεση στη Stoiximan

Εφόσον έχετε εισέλθει στον λογαριασμό σας, πάνω δεξιά, υπάρχει το κόκκινο κουμπί «κατάθεση». Πατήστε εκεί και θα σας ανοίξει νέο παράθυρο με τους διαθέσιμους τρόπους κατάθεσης. Επιλέξτε αυτόν που σας ταιριάζει και συμπληρώστε στο αντίστοιχο πεδίο, το ποσό που επιθυμείτε και έπειτα επιλέξτε κατάθεση. Ο λογαριασμός σας θα πιστωθεί άμεσα.
Πως κάνω ανάληψη στη Stoiximan

Πατήστε πάνω στο υπόλοιπο του λογαριασμού σας, θα σας εμφανιστεί μια μικρή καρτέρα, έπειτα επιλέξτε λογαριασμός και στη νέα καρτέλα που θα σας ανοίξει, δεξιά υπάρχει το κουμπί «Ανάληψη». Κάντε κλικ εκεί και έπειτα επιλέξτε τον τρόπο συναλλαγής που επιθυμείτε. Ορίστε το ποσό που θέλετε να αποσύρεται και επιλέξτε «Ανάληψη».
Πως κάνω ταυτοποίηση στη Stoiximan

Θα πρέπει να υποβάλλεται συγκεκριμένα έγγραφα που θα σας ζητηθούν, είτε μέσα από το μενού του Stoiximan, στην κατηγορία «Προφίλ» και έπειτα «Διαδικασία Ταυτοποίησης». Εκεί στα αντίστοιχα πεδία, μπορείτε να ανεβάσετε τα έγγραφα σας.
Πως μπορώ να επικοινωνήσω με τη Stoiximan

Η Stoiximan διαθέτει ένα από τα καλύτερα customer support, με πολλούς τρόπους επικοινωνίας και σίγουρα ένα θα ταιριάζει στις ανάγκες σας. Είναι διαθέσιμος πάντα ένας εκπρόσωπος για να σας εξυπηρετήσει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, προκειμένου να δοθεί λύση σε όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίσετε.
Πως βάζω όρια στοιχηματισμού στη Stoiximan

Επιλέξτε μέσα από το μενού την κατηγορία «Προφίλ» και έπειτα «Προστασία Παίκτη». Εκεί μπορείτε να βάλετε όρια στον λογαριασμό σας, είτε ημερήσια, είτε εβδομαδιαία, είτε μηνιαία. Μπορείτε να κάνετε και αυτο- αποκλεισμό ή ένα μικρό διάλειμμα.

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA
Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | Συχνή Συμμετοχή: Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας