Στοίχημα στο τένις

0
293

Καλώς ή κακώς, όταν ακούμε τη λέξη «στοίχημα», το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό το ποδόσφαιρο. Είναι ο βασιλιάς των σπορ ακόμα και στον τζόγο το συγκεκριμένο άθλημα, ωστόσο δεν είναι το μόνο πάνω στο οποίο μπορούμε να ποντάρουμε.

Το τένις είναι ένα άθλημα που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αρκετά δημοφιλές μεταξύ των παικτών του στοιχήματος, ειδικά για live ποντάρισμα. Σε αυτό το γεγονός, μεγάλο ρόλο έχουν παίξει και οι στοιχηματικές εταιρίες, οι οποίες μεταδίδουν με live streaming τα μεγαλύτερα τουρνουά παγκοσμίως.

Στοίχημα: Η μελέτη στο τένις

To τένις, μπορεί να είναι τελείως διαφορετικό σαν άθλημα από το ποδόσφαιρο και από το μπάσκετ, ωστόσο, για να ποντάρουμε σε αυτό, θα πρέπει να κάνουμε ότι και στα δύο προηγούμενα: Να μελετήσουμε καλά και σωστά!

Απαιτείται εξειδίκευση, καθώς κατά τη διάρκεια του έτους γίνονται πολλοί αγώνες σε αρκετά τουρνουά και θα πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι τη στιγμή που θα έρθει η ώρα να ποντάρουμε τα λεφτά μας.

Φόρμα παικτών, κούραση, μεταξύ τους παιχνίδια, παράδοση του τενίστα στο εκάστοτε τουρνουά, χώρα ή πόλη που διεξάγεται ένα τουρνουά, επιφάνεια γηπέδου και ειδησεογραφία, είναι στοιχεία τα οποία θα πρέπει να έχουμε… ξεψαχνίσει πριν ποντάρουμε όχι μόνο στο τένις, αλλά σε όλα τα αθλήματα.

Καλό είναι να κρατάμε και αρχείο από τους αγώνες που παρακολουθούμε, έτσι ώστε να εξοικειωθούμε ακόμη περισσότερο με το άθλημα, αλλά και να γίνουμε πιο επιλεκτικοί.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ούτε λεπτό, ότι σε οποιοδήποτε άθλημα και να… τζογάρουμε, ρίχνουμε τα λεφτά μας και δεν πρέπει να «παίζουμε» με αυτό το γεγονός.

Στοιχηματικές επιλογές

Ετσι και στο στοίχημα τένις, το οποίο, για κάποιον που δεν ξέρει από το συγκεκριμένο άθλημα, μπορεί να μην του γεμίζει το μάτι στοιχηματικά, ωστόσο έχει πολλές και διάφορες επιλογές, πάνω στις οποίες μπορούμε να ποντάρουμε.

Οι πιο βασικές από αυτές είναι:

Νικητής αγώνα
Break στο game του αντιπάλου
Over/Under στα games
Ακριβές σκορ στα σετ ή ακριβές σκορ στα ματς

Και φυσικά όλα αυτά, μπορούμε να τα ποντάρουμε και στο live.

Oι κατηγορίες που υπάρχουν στο συγκεκριμένο άθλημα, είναι αρκετές. Στους άντρες υπάρχει το ATP tour, το ATP Challenger Tour και το IFT Futures. Οπου ATP = Ομοσπονδία των επαγγελματιών και όπου ΙΤF = Παγκόσμια ομοσπονδία του αθλήματος, η οποία έχει στην επίβλεψή της τα Grand Slam (Roland Garros, Wibledon, US Open και Αυστραλιανό Open).

Επίσης, στην επίβλεψή της έχει και το Davis Cup (συμμετέχουν Εθνικές ομάδες), το Ολυμπιακό τουρνουά, αλλά και το Federation Cup, το οποίο είναι αντίστοιχο με το Davis Cup, μόνο που σε αυτό παίρνουν μέρος οι γυναίκες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ