Ασιατικό χάντικαπ

0
582

Το ασιατικό χάντικαπ γνωρίζει μεγάλη άνθηση τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, ωστόσο στο εξωτερικό η… μόδα έχει ξεκινήσει από πολύ νωρίτερα. Δεν θα μπορούσε να γίνει και αλλιώς, καθώς με τον συγκεκριμένο τρόπο πονταρίσματος, ο παίκτης ουσιαστικά ποντάρει σε δύο αντί για τρία πιθανά σημεία και έτσι οι πιθανότητες κέρδους αυξάνονται.

Επειδή οι περισσότερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, δεν προσφέρουν το ασιατικό χάντικαπ, αρκετοί παίκτες δεν γνωρίζουν τις περιπτώσεις και τι σημαίνει η κάθε μία από αυτές.

Στο παρακάτω κείμενο, θα αναλυθούν όλες, έτσι ώστε όταν τελειώσετε την ανάγνωσή του, να ξέρετε όλα όσα χρειάζονται για το ασιατικό χάντικαπ στο στοίχημα.

Στοίχημα: Τα είδη στο Ασιατικό Χάντικαπ

Χάντικαπ 0

Σε περίπτωση που η ομάδα που έχει επιλέξει ο παίκτης με χάντικαπ 0 κερδίσει, τότε κερδίζει το στοίχημα. Αν όμως η συγκεκριμένη αναμέτρηση λήξει ισόπαλη, τότε επιστρέφεται το ποντάρισμα πίσω! Oυσιαστικά, στο συγκεκριμένο χάντικαπ, «εξαφανίζεται» η ισοπαλία και είναι το αντίστοιχο draw no bet.

Χάντικαπ +0.25 ή +0,0.5

Αν κάποιος έχει ποντάρει ένα στοίχημα με το συγκεκριμένο ασιαστικό χάντικαπ, τότε σε περίπτωση που η ομάδα που έχει επιλέξει κερδίσει, κερδίζει ολόκληρο το στοίχημα. Σε περίπτωση ισοπαλίας, κερδίζει το μισό της max απόδοσης.

Χάντικαπ -0.25 ή -0,0.5

Σε αυτή την περίπτωση, αν η ομάδα που έχει που έχει επιλέξει ο παίκτης κερδίσει, τότε κερδίζει ολόκληρο το στοίχημα. Σε περίπτωση ισοπαλίας, χάνεται το μισό ποντάρισμα και το άλλο μισό επιστρέφεται.

Χάντικαπ +0.5

Ο παίκτης βγαίνει κερδισμένος, αν η ομάδα που είχε ποντάρει κερδίσει ή φέρει ισοπαλία. Ουσιαστικά, είναι διπλή ευκαιρία (1Χ, Χ2) σε ασιαστικό χάντικαπ.

Χάντικα -0.5

Ο παίχτης κερδίζει μόνο σε περίπτωση που κερδίσει η ομάδα που έχει ποντάρει. Σαν να ποντάρει σε «1» ή «2» δηλαδή.

Χάντικαπ +0.75 ή +0.5,1

Αν η ομάδα που έχει επιλέξει ο παίκτης κερδίσει ή φέρει ισοπαλία, τότε παίρνει ολόκληρο το ποσό. Αν αυτή η ομάδα χάσει με ένα γκολ, τότε παίρνει πίσω το μισό ποντάρισμα.

Χάντικαπ -0.75 ή -0.5,1

Αν η ομάδα που έχει επιλέξει ο παίκτης με το συγκεκριμένο χάντικαπ κερδίσει με δύο η περισσότερα γκολ, τότε κερδίζει όλη την απόδοση. Αν όμως κερδίσει με ένα γκολ, τότε παίρνει πίσω το μισό της max απόδοσης.

Χάντικαπ +1

Αν η ομάδα που έχει ποντάρει ο παίκτης με το συγκεκριμένο ασιαστικό χάντικαπ κερδίσει ή φέρει ισοπαλία, τότε κερδίζει το στοίχημα. Αν αυτή η ομάδα χάσει με ένα γκολ, τότε παίρνει τα λεφτά του πίσω.

Χάντικαπ -1

Αν η ομάδα που έχει ποντάρει ο παίκτης κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ, τότε κερδίζει όλο το ποσό. Αν όμως αυτή κερδίσει με ένα γκολ, τότε επιστρέφεται πίσω το ποντάρισμα που είχε γίνει.

Χάντικαπ +1.25 ή +1.1.5

Αν η ομάδα που έχει ποντάρει ο παίκτης κερδίσει ή έρθει ισόπαλη, τότε το ποντάρισμα κερδίζει. Αν χάσει με ένα γκολ, τότε ο παίκτης  θα πάρει το μισό της max απόδοσης.

Χάντικαπ -1.25 ή 1-.1.5

Σε περίπτωση που η ομάδα που έχει επιλέξει ο παίκτης κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ, τότε το ποντάρισμα κερδίζει. Αν κερδίσει με διαφορά ενός γκολ, τότε επιστρέφονται τα μισά χρήματα από αυτά που πόνταρε.

Χάντικαπ +1.5

Αν η ομάδα που έχει ποντάρει ο παίκτης κερδίσει, έρθει ισόπαλη ή χάσει με ένα γκολ, τότε το ποντάρισμά του κερδίζει. Το στοίχημα χάνεται μόνο, αν αυτή χάσει με δύο ή περισσότερα γκολ.

Χάντικαπ -1.5

Στο συγκεκριμένο ασιαστικό χάντικαπ, ο παίκτης κερδίζει μόνο όταν η ομάδα στην οποία έχει ποντάρει κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις χάνει.

Χάντικαπ +1.75 ή +1.5,2

Aν η ομάδα που έχει ποντάρει ο παίκτης κερδίσει, αναδειχθεί ισόπαλη ή χάσει με ένα γκολ διαφορά, τότε το ποντάρισμα κερδίσει. Αν η ομάδα χάσει με δύο γκολ διαφορά, τότε επιστρέφεται το μισό ποντάρισμα.

Χάντικαπ -1.75 ή -1.5,2

Αν η ομάδα που έχει επιλέξει ο παίκτης κερδίσει με τρία η περισσότερα γκολ, τότε το ποντάρισμα κερδίζει. Αν όμως η συγκεκριμένη ομάδα κερδίσει με δύο γκολ διαφορά, τότε ο παίκτης παίρνει το μισό της max απόδοσης.

Για παράδειγμα, ας πούμε ότι η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Χιρόνα, με τον άσο να προσφέρεται στο 1.20 και το χάντικαπ -1.75 πληρώνει 1.90.

Στην περίπτωση που η Μπαρτσελόνα κερδίζει με δύο γκολ διαφορά ο παίκτης θα πάρει: Τελική Απόδοση = «Απόδοση -1.75» + 1 / 2. Δηλαδή: Τελική Απόδοση: 1.90 + 1 / 2 = 1.45.

Χάντικαπ +2

Αν η ομάδα που έχει επιλέξει ο παίκτης κερδίσει, έρθει ισόπαλη ή χάσει με ένα γκολ διαφορά, τότε το ποντάρισμά του κερδίζει. Αν η συγκεκριμένη ομάδα χάσει με δύο γκολ διαφορά, τότε του επιστρέφεται το ποσό που στοιχημάτισε.

Χάντικαπ -2

Σε περίπτωση που η ομάδα που έχει ποντάρει ο παίκτης, κερδίσει με τρία ή περισσότερα γκολ, τότε το ποντάρισμα κερδίζει. Αν κερδίσει με δύο γκολ διαφορά, τότε επιστρέφεται ολόκληρο το ποντάρισμα.