Η χρησιμοποίηση του Draw No Bet

0
295

Οποια πέτρα και αν σηκώσουμε τα τελευταία χρόνια στην… πιάτσα των tipsters του στοιχήματος και όχι μόνο, θα βρούμε το Draw No Bet. Αρκετοί παίκτες ακολουθούν πιστά το συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού, καθώς αν γίνει κατανοητό (δεν είναι και δύσκολο), μπορεί να βοηθήσει αρκετά οποιονδήποτε παίζει στοίχημα.

Στοίχημα χωρίς ισοπαλία

Draw No Bet ή «Ισοπαλία όχι στοίχημα», όπως το βρίσκουμε σε αρκετές στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του: Δεν υπάρχει η ισοπαλία.

Ο παίκτης που θα ποντάρει στο εν λόγω ειδικό στοίχημα, ενδιαφέρεται αποκλειστικά μόνο για το τελικό αποτέλεσμα, «1» ή «2». Αν το συγκεκριμένο ματς λήξει ισόπαλο, τότε θα πάρει τα λεφτά του πίσω!

Για παράδειγμα, αν ο Παναθηναϊκός παίζει εντός έδρας με  τον Πανιώνιο και οι γηπεδούχοι προσφέρονται ως φαβορί για τη νίκη, αλλά παράλληλα έχουν πολλές απουσίες και το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 4.00, είναι λογικό κάποιοι να σκεφτούν να ποντάρουν στο 2 DNB του Πανιωνίου.

Για να πληρωθούν σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει ο Πανιώνιος να πάρει διπλό στην έδρα του Παναθηναϊκού, με οποιοδήποτε σκορ. Αν το ματς λήξει ισόπαλο, τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται πίσω, ενώ υπάρχει χασούρα, μόνο αν κερδίσει ο γηπεδούχος.

Ουσιαστικά, το DNB είναι ίδιο με το ασιατικό χάντικαπ 0, αλλά η μοναδική διαφορά τους είναι ότι το πρώτο προσφέρεται σε όλες τις εταιρείες στοιχηματισμού που βρίσκονται στην Ελλάδα, ακόμη και αν δεν έχουν στο μενού τους το ασιατικό χάντικαπ.

Στοίχημα: Μικρότερη η απόδοση

Θα πρέπει να σημειωθεί όμως, ότι από τη στιγμή που το διπλό του Πανιωνίου πονταριστεί με dnb, τότε δεν αγοράζεται η απόδοση του διπλού, το 4αρι δηλαδή, αλλά μια χαμηλότερη απόδοση που την προσφέρει η εκάστοτε εταιρία.

Συνήθως, το Draw No Bet χρησιμοποιείται όταν ο παίκτης θέλει να κοντράρει το φαβορί, ποντάροντας ουσιαστικά στο αουτσάιντερ, το οποίο βάση αποδόσεων θα πληρώνει καλύτερα.

Φυσικά και το DNB (Draw No Bet) δεν ποντάρεται μόνο για τελικό αποτέλεσμα, καθώς πολλές εταιρίες, το προσφέρουν και ως επιλογή για αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στοίχημα: Και στο Live Betting

Τη συγκεκριμένη αγορά μπορούμε να τη βρούμε και στο Live Betting και αν έχουμε την εικόνα του παιχνιδιού μέσω live streaming μπορούμε εύκολα να ποντάρουμε σε μια ομάδα που βρίσκεται πίσω στο σκορ, αλλά δημιουργεί πολλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει και γιατί όχι να «γυρίσει» το παιχνίδι.

Συνοψίζοντας, το Draw No bet , είναι ένα σημαντικό όπλο στα χέρια του παίκτη, ο οποίος προσπαθεί να μειώσει όσο το δυνατόν περισσότερο τη… χασούρα του.

Οπως σε οποιαδήποτε στοιχηματική επιλογή, έτσι και σε αυτή, ο παίκτης πριν ποντάρει στο συγκεκριμένο ειδικό στοίχημα, θα πρέπει να είναι αρκετά διαβασμένος.

Απουσίες βασικών παικτών, καιρικές συνθήκες, φόρμα των ομάδων και κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, είναι μερικά στοιχεία που θα πρέπει να έχουν μελετηθεί αρκετά πριν γίνει το ποντάρισμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ