Στοίχημα στο Under Over

0
614

Τι είναι και πως παίζεται το under over στο στοίχημα, εναλλακτικά στοιχήματα και ασιατικά χάντικαπ.

Στο ξεκίνημα της στοιχηματικής ζωής, οι επιλογές προς ποντάρισμα περιορίζονταν στον νικητή (1 ή Χ ή 2), ενώ στη συνέχεια προστέθηκαν και άλλες εναλλακτικές γα τον παίκτη. Ο αριθμός γκολ στο ματς αποτελεί τη δεύτερη κατά σειρά δημοφιλέστερη επιλογή στο στοίχημα και συγκεκριμένα το under 2,5 και over 2,5.

Στοίχημα: Τι είναι το under-over

Ενα ποντάρισμα στο οποίο ψάχνει ο παίκτης μόνο τον αριθμό γκολ που θα μπουν στην αναμέτρηση με το τελικό αποτέλεσμα να λογίζεται ως άλλο στοίχημα. Τι σημαίνει αυτό; Σε περίπτωση που έχουμε ποντάρει στο Γιουβέντους – Μίλαν under 2,5 γκολ και λήξει 1-1, τότε το στοίχημα θεωρείται κερδισμένο. Αν το ματς λήξει 2-1, τότε στοίχημα θεωρείται χαμένο.

Στοίχημα: Εναλλακτικές επιλογές στο Under Over

Στην πορεία, προστέθηκαν και άλλες εναλλακτικές επιλογές στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες και πλέον όλες έχουν συμπεριλάβει στο παιχνίδι τους, σε ό,τι αφορά το στοίχημα στα γκολ, αλλάζοντας προς τα πάνω και προς τα κάτω το line. Ανάλογα την αναμέτρηση, αξίζει περισσότερο ή λιγότερο από το απλό under ή over 2,5, η επιλογή του under 3,5 ή του over 3,5.

Σε ένα πιο επιθετικό πρωτάθλημα, που τα γκολ μπαίνουν με το… τσουβάλι, επιλογή μπορεί να αποτελέσει ένα line γκολ μεγαλύτερο από το συνηθισμένο. Βέβαια, σε μία κατηγορία η οποία διαθέτει αμυντικό στιλ παιχνιδιού, με ομάδες που δεν ανοίγονται, που προσεγγίζουν αμυντικά ένα ματς, βάσει αποδόσεων αξία θα πάρει το under 1,5 ή το over 1,5. Με ποιον τρόπο κερδίζεις; Για παράδειγμα, αν ποντάρουμε στο under 1,5 στην αναμέτρηση Αλμπαθέτε – Μαγιόρκα, κερδίζουμε σε περίπτωση που το ματς λήξει χωρίς τέρματα (0-0) ή αν μία ομάδα από τις δύο καταφέρει και κερδίσει με 1-0. Σε περίπτωση που λήξει 1-1, τότε το στοίχημα θεωρείται χαμένο.

Σε ένα ματς της Β’ Ολλανδίας, όπου στατιστικά μπαίνουν πολλά γκολ, σαφώς το line θα είναι υψηλότερο. Αν ποντάρουμε στο παιχνίδι Γιονγκ Αγιαξ – Γιονγκ Αϊντχόφεν το over 3,5 και το ματς λήξει 2-2, τότε το στοίχημα πιάνεται ως κερδισμένο. Στο 2-1 το στοίχημα θεωρείται χαμένο.

Στοίχημα: Ασιατικά Over Under

Τα τελευταία χρόνια στην εξίσωση προστέθηκαν στο stoixima και τα ασιατικά under-over, στα οποία υπάρχουν αρκετές ιδιαιτερότητες. Στην επιλογή του under 2 το στοίχημα κερδίζεται αν σημειωθούν σε ένα ματς κανένα ή ένα γκολ, ενώ σε περίπτωση που σημειωθούν ακριβώς δύο τέρματα, τότε επιστρέφεται πίσω το ποντάρισμα. Το στοίχημα θα χαθεί αν σημειωθούν από τρία γκολ και πάνω. Το ίδιο αντιστοιχεί και στο ποντάρισμα του over 2, όπου αν σημειωθούν ακριβώς δύο γκολ τότε τα λεφτά θα επιστραφούν στο ταμείο του παίκτη. Στη περίπτωση που μπουν πάνω από τρία γκολ το στοίχημα θα θεωρείται κερδισμένο, ενώ ο παίκτης θα χάσει αν μπει ένα ή κανένα γκολ. Ανάλογα ισχύει και στην επιλογή του over 1 ή του over 3 και πάει λέγοντας.

Στις επιλογές υπάρχει και το over 2,25, αλλά και οι… παραλλαγές αυτού, όπως είναι το over 3,25 ή over 1,25, ενώ αντίστοιχα υπάρχουν και τα under 2,25, under 3,25, under 1,25 κ.ο.κ. Τι σημαίνει αυτό; Αν ποντάρουμε στο ματς Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης το over 2,25 και το ματς λήξει 1-1, τότε γυρίζει πίσω το μισό από το ποντάρισμα που κάναμε. Για να θεωρηθεί κερδισμένο, πρέπει να σημειωθούν στην αναμέτρηση πάνω από τρία τέρματα.

Όπως αναλύσαμε το line με το over 2,25, έτσι μπαίνει στο παιχνίδι και το over 2,75 ή 3,75. Στη συγκεκριμένη αγορά, αν ποντάρει ο παίκτης στο over 2,75 στην αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης και το ματς λήξει 2-1, τότε το κέρδος που θα λάβει θα είναι το 50% από ό,τι θα κέρδιζε αν το ματς έληγε με τέσσερα ή παραπάνω τέρματα. Στην περίπτωση που έμπαιναν ακριβώς ή λιγότερα από δύο τέρματα, τότε το στοίχημα θα ήταν χαμένο. Τι ισχύει με το under 2,75; Αν σημειωθούν ακριβώς τρία γκολ στο ματς, τότε ο παίκτης θα χάσει το μισό ποντάρισμα που έβαλε. Θα λάβει ολόκληρο το κέρδος, αν σημειωθούν από δύο τέρματα και κάτω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ