Τι είναι το Cash out

0
472

To Cash out ή εξαργύρωση στοιχήματος, είναι ένας από τους πιο σημαντικούς και πιο πολυσυζητημένους όρους τα τελευταία χρόνια στον χώρο του στοιχήματος. Η συγκεκριμένη τεχνική έχει φανατικούς υποστηρικτές, αλλά και… ορκισμένους εχθρούς! Με λίγα λόγια, το Cash out επιτρέπει στον παίκτη να «κλείσει» τα στοίχηματά του, οποιαδήποτε στιγμή θέλει αυτός, πριν ολοκληρωθεί.

Στοίχημα: Πως λειτουργεί το Cash out

Ουσιαστικά, το συγκεκριμένο «όπλο» επιτρέπει στον παίκτη να μειώσει τη χασούρα αν βλέπει ότι το στοίχημά του δεν πάει καλά ή να «κλειδώσει» τα κέρδη πριν το τελικό σφύριγμα του αγώνα που έχει παίξει.

Το Cash out πλέον έχει γίνει απαραίτητη λειτουργία και σχεδόν όλες οι στοιχηματικές εταιρίες το έχουν βάλει στο μενού τους, είτε για να κρατήσουν τους πελάτες που ήδη έχουν είτε για να προσελκύσουν νέους.

Στοίχημα: Παραδείγματα Cash out

Πάμε να δούμε σε δύο παραδείγματα τη χρησιμότητα του Cash out…

Εστω ότι ένας παίκτης έχει παίξει ένα μονό στοίχημα των 100 ευρώ σε απόδοση 2.00 και πάει για συνολικό κέρδος 200 ευρώ. Αν η ομάδα που έχει ποντάρει ανοίξει στο σκορ στο 15’, τότε το cash out θα του προσφέρει περίπου στα 120 ευρώ.

Αν η συγκεκριμένη ομάδα συνεχίζει να προηγείται μέχρι το 75’, τότε, επειδή ο αγώνας θα βρίσκεται κοντά στη λήξη, το cash out θα έχει ανέβει αισθητά και θα είναι κοντά στο συνολικό κέρδος, δηλαδή περίπου στα 170 ευρώ.

Cash Out* πριν σπάσει *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις (21+)

Είναι στη διακρητική ευχέρεια του κάθε παίκτη αν θα χρησιμοποιήσει το Cash out σε αυτή την περίπτωση ή γενικά στο παιχνίδι του. Για γίνει σωστά η χρήση του, θα πρέπει ο πελάτης να παρακολουθεί live τον αγώνα, έτσι ώστε να έχει άμεση εικόνα για το τι γίνεται στο ματς που έχει ποντάρει.

Πάει και για δεύτερο γκολ η ομάδα που προηγείται ή αναμέτρηση οδεύει για ισοπαλία; Βλέποντας και κάνοντας…

Στοίχημα: Χρειάζεται το live streaming

Στην αντίθετη περίπτωση, όπου ένας παίκτης έχει ποντάρει 100 ευρώ σε απόδοση 2.00 και πάει για 200 και η ομάδα που έχει ποντάρει, μείνει πίσω στο σκορ 0-1 στο 15’, τότε το cash out που θα του προσφέρεται, θα είναι χαμηλότερο από το αρχικό ποσό που πόνταρε, δηλαδή περίπου στα 70 ευρώ.

Αυτό το ποσό όλο και θα μειώνεται όσο η ώρα περνά και η ομάδα που έχει πονταριστεί μένει πίσω στο σκορ. Και σε αυτή την περίπτωση, η χρησιμοποίηση του cash out είναι στο… χέρι του παίκτη.

Συνήθως, οι περισσότεροι «κλείνουν» το παιχνίδι τους, έτσι ώστε να έχουν τη λιγότερη δυνατή χασούρα, ωστόσο αυτό δεν βγαίνει πάντα σε καλό, καθώς υπάρχουν περιπτώσεις που αρχικό ποντάρισμα τελικά επιβεβαιώνεται και ο παίκτης έχει «κλείσει» το ποντάρισμά του για… ψίχουλα.

Κανείς δεν μπορεί να είναι μάντης και να προβλέψει όλες τις καταστάσεις. Το καλό είναι η συγκεκριμένη λειτουργία να χρησιμοποιείτε με μέτρο και όταν έχουμε εικόνα από τον αγώνα που έχουμε ποντάρει, όπως αναφέραμε και λίγο παραπάνω.

Φυσικά, το cash out δεν προσφέρεται μόνο σε αγώνες ποδοσφαίρου, αλλά και σε διάφορα αθλήματα, όπως το μπάσκετ, το τένις και ούτω καθεξής.