Συστήματα στο στοίχημα

0
341

Μπορεί ο αγαπημένος και πιο διαδεδομένος τρόπος για παιχνίδι στο στοίχημα να είναι το ποντάρισμα σε μονά αποδεκτά, λόγω των πιθανοτήτων κέρδους αλλά και μικρής γκανιότας, ωστόσο υπάρχουν και άλλοι τρόποι. Μερικοί από αυτούς είναι το παρολί, αλλά και τα συστήματα, για τα οποία θα μιλήσουμε σε αυτό το κείμενο.

Παιχνίδι με ζητούμενα

Το σύστημα με απλά λόγια, είναι ένα είδος παιξίματος με ζητούμενα, στο οποίο δεν είναι απαραίτητο να επιβεβαιωθούν όλες οι εκτιμήσεις για να βγει κάποιο κέρδος για τον παίκτη ή επιστροφή του πονταρίσματός του.

Το ποντάρισμα με σύστημα είναι αρκετά διαδεδομένο και έχει πιστούς ακόλουθους στον χώρου του στοιχήματος. Η εφαρμογή του γίνεται κυρίως σε παιχνίδια με μεγάλες αποδόσεις, οι οποίες ναι μεν είναι δύσκολο να επιβεβαιωθούν όλες, αλλά όσες το κάνουν, θα επιφέρουν ένα σημαντικό κέρδος ή επιστροφή κάποιων χρημάτων.

Ποια είναι όμως τα δημοφιλέστερα συστήματα που υπάρχουν; Πάμε να δούμε κάποια από αυτά αναλυτικά…

Yankee

Eνα από τα δημοφιλέστερα συστήματα στον χώρου του στοιχήματος είναι το Yankee ή αλλιώς σύστημα 2-3-4. Στον συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, μιλάμε για 11 στήλες και έτσι δημιουργείται μια τετράδα, τέσσερις τριάδες και έξι δυάδες.

Στο συγκεκριμένο σύστημα, για να υπάρχει κέρδος ή κάποια επιστροφή χρημάτων, οι αποδόσεις θα πρέπει να είναι μεγάλες και ο μέσος όρος τους να φτάνει τουλάχιστον στο 3.00! Αυτός είναι και ο λόγος που αρκετοί παίκτες το χρησιμοποιούν όταν θέλουν να παίξουν πολλές ισοπαλίες ή αουτσάιντερ. Ο παίκτης παίρνει χρήματα ακόμα κι αν πιάσει τα δύο από τα τέσσερα ματς που έχει επιλέξει.

Trixie

To  σύστημα trixie ή 2-3, το προτιμούν οι παίκτες που αρέσκονται στις τριάδες και θέλουν να μειώσουν το ρίσκο, καθώς δεν χρειάζεται να κερδίσουν σε όλα τα στοιχήματα που θα βάλουν, αλλά τουλάχιστον σε δύο.

Σε αυτό το σύστημα, ο παίκτης μπορεί να καλυφθεί ακόμη και με σημεία σε απόδοση κοντά στο 2.00+ και έτσι, αν πιάσει μια δυάδα, θα πάρει απόδοση 4.00, οπότε θα λάβει το ποντάρισμά του πίσω και δεν θα έχει απώλειες.

Σύστημα 4-5-6

Το σύστημα 4-5-6 είναι ένα από τα πιο παραδοσιακά συστήματα και έχει μεγάλη… πέραση, κυρίως στους παίκτες που παίζουν στα επίγεια πρακτορεία. Αυτό συμβαίνει επειδή παλαιότερα ήταν απαραίτητο το κάθε δελτίο να έχει μίνιμουμ τρία παιχνίδια. Στον συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού υπάρχουν 22 στήλες. Μια εξάδα, έξι πεντάδες και 15 τετράδες.

Οι παίκτες το προτιμούν γιατί δεν ξεφεύγει στο οικονομικό σκέλος, ενώ αν πιάσουν τους τέσσερις αγώνες από τις τους έξι που έχουν ποντάρει, μπορούν να πάρουν σχεδόν τετραπλάσιο ποσό από αυτό που πόνταραν! Βέβαια, όπως σε όλα τα συστήματα, έτσι και σε αυτό παίζουν ρόλο οι αποδόσεις και συνήθως το προτιμούν οι παίκτες που παίζουν ισοπαλίες.

Συστήματα με στάνταρ

Εδώ γίνεται ένας συνδυασμός συστήματος με παρολί. Ουσιαστικά λειτουργεί όπως όλα τα άλλα συστήματα, αλλά ορίζονται και κάποιοι αγώνες ως «στάνταρ», οι οποίοι πρέπει να επιβεβαιωθούν οπωσδήποτε ώστε να υπάρχει η πιθανότητα κέρδους. Διαφορετικά, αν δεν περάσει το στάνταρ, το στοίχημα χάνεται ακόμα κι αν περάσουν όλα τ’ άλλα σημεία του συστήματος.

Το θετικό με το συγκεκριμένο σύστημα (με στάνταρ) είναι ότι μειώνεται το κόστος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ