Στοίχημα με Under over και g/g, n/g

0
298

Το ποντάρισμα των γκολ στο στοίχημα ανήκει στις κορυφαίες επιλογές των παικτών. Μάλιστα, υπάρχουν άτομα που ποντάρουν αποκλειστικά σε αυτές τις αγορές, αποφεύγοντας τα σημεία νίκης ή ισοπαλίας! Ποιες είναι όμως αυτές οι αγορές και τι σημαίνουν; Οι πιο διαδεδομένες είναι το over/under και το g/g,n/g. Πάμε να αναλύσουμε το καθένα ξεχωριστά, έτσι ώστε να καταλάβετε καλύτερα.

Στοίχημα: Over και Under

Over: Αν σε έναν αγώνα μεταξύ των ομάδων Α και Β επιλέξετε το συγκεκριμένο ειδικό στοίχημα, για να πληρωθείτε, θα πρέπει να μπουν συνολικά τουλάχιστον τρία γκολ ή παραπάνω στην αναμέτρηση. Δηλαδή ένα σκορ 3-0,0-3,2-1,1-2,2-2 και ούτω καθεξής.

Γενικά στις περιπτώσεις over ζητούμε να μπουν γκολ. Το πόσα, εξαρτάται από το line που θα υπάρχει. Το πιο διαδεδομένο όριο όμως είναι των 2,5 γκολ που χρησιμοποιήσαμε και στο παράδειγμα.

Under: Αν σε έναν αγώνα μεταξύ των ομάδων Α και Β επιλέξετε το συγκεκριμένο ειδικό στοίχημα, για να πληρωθείτε, θα πρέπει να μπουν μέχρι δύο γκολ. Αν μπουν τρία, αυτομάτως χάνετε το στοίχημα. Δηλαδή θέλουμε σκορ 0-0, 0-1,1-0,1-1 και ούτω καθεξής.

Σε αντίθεση με το over, στο under ζητούμε να ΜΗΝ μπουν γκολ. Και σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να τοποθετήσουμε το line όπου θελήσουμε εμείς, αλλά με μεγάλη διαφορά στις αποδόσεις.

Στοίχημα: Goal/goal και No Goal

G/G: Αν σε έναν αγώνα μεταξύ των ομάδων Α και Β επιλέξετε το συγκεκριμένο ειδικό στοίχημα, για να πληρωθείτε, θα πρέπει να σκοράρουν και οι δύο από μία φορά τουλάχιστον. Δηλαδή ζητάτε σκορ 1-1, 2-2, 2-1, 1-2 και ούτω καθεξής.

N/G: Σε αντίθεση με το g/g, σε αυτό το ειδικό στοίχημα, σε έναν αγώνα μεταξύ των ομάδων Α και Β, θα πρέπει να σκοράρει η μία ομάδα ή καμία για να πληρωθείτε. Αν σκοράρουν και οι δύο, χάνετε. Δηλαδή ζητάτε σκορ 0-0, 1-0, 0-2, 3-0, 0-3 και ούτω καθεξής.

Οι αποδόσεις που ήθελες στο νέο Pamestoixima.gr!

Oπως σε όλες τις αγορές στοιχήματος έτσι και στις παραπάνω, ο παίκτης θα πρέπει να είναι καλά διαβασμένος και να προσέξει κάποια στοιχεία πριν κάνει το ποντάρισμά του σε αυτά τα ειδικά στοιχήματα.

1) Θα πρέπει να είναι ενημερωμένος για το ρεπορτάζ και τις απουσίες των δύο ομάδων.

2) Θα πρέπει να ξέρει τη συμπεριφορά των ομάδων στα τελευταία παιχνίδια τους. Δηλαδή αν σκοράρουν και δέχονται γκολ.

3) Θα πρέπει να ξέρει τις καιρικές συνθήκες, από τις οποίες επηρεάζεται αρκετά και ο αγωνιστικός χώρος.

4) Θα πρέπει να ξέρει τις σχέσεις των δύο ομάδων και τη μεταξύ τους προϊστορία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ